Giver det mening at tage et forbrugslån?

Det er nok ikke første gang du stiller dig dette spørgsmål og derfor kommer vi her med svaret. Ja, det giver mening at tage et forbrugslån hvis alternativet er et dyrt kviklån. Selvfølgelig skal du ikke tage et forbrugslån hvis du er i pengenød, men hvis det er din sidste udvej – så er det bedst at tage denne type lån frem for dyre sms lån, kviklån og lignende alternativer

Du skal overveje din økonomiske situtation inden du springer ud i at låne penge. Lige nu skal forbrugslånvirksomheder nemlig ikke tjekke din nuværende økonomi, og vil hellere end gerne låne dig penge selvom de godt ved at du ikke kan betale dem tilbage. Den 20 marts 2019 anmeldte forbrugerombudsmanden seks forbrugslånsvirksomheder til politiet for at give fobrugere lån uden at have vurderet om de kunne betale pengene tilbage. Det er ifølge dem en klar overtrædelse af kreditaftaleloven. Du kan læse mere om det på Børsen.dk og DR.

Der er mange virksomheder på nettet som hjælpe disse forbrugslånsvirksomheder med at få nye kunder, og en af dem er Tempest. Her er de meget dygtige til markedsføring, og kan derfor komme højt op i søgemaskinerne når du søger efter de bedste forbrugslån. Det er en god ting at kunne, hvis man gerne vil frem i verden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *